Serviceudlejning

Hos ABC Teltudlejning kan du få alt i udlejning af service – bestik, porcelæn, glas og serveringsartikler. Vi har et stort lager og kan derfor levere til både små og store arrangementer. Dette kan ske sammen med teltudlejning, sammen med udlejning af borde eller stole. Hvis det blot er servicen du mangler kan det også lade sig gøre!

Moderne serviceudlejning

Vi udlejer service af høj kvalitet, med en flot stor glasserie og moderne stilrent porcelæn. Af glasserie har vi både vores flotte Tulip Cabernet serie samt vores moderne serie i flotte klare krystalglas, med den helt rigtige lyd.

Vi leverer altid ens service – hvilket giver en utrolig flot opdækning der virkelig byder gæsterne velkommne og lægger op til et brag af en fest! Vi kan levere ens flot service fra 30-3000 personer.

Nem håndtering for vores kunder!

Det skal være nemt at leje service – og det er det hos os. Servicen kan bestilles på vores hjemmeside, i kan sende en mail eller i er velkomne til at ringe til os.

Ved levering er al service pakket i hygiejniske vaskbare plastkasser, pakket på vogne.

Alle glas leveres i støvtætte kasser på hjul. Det sikrer dem mod både skår og støv under transporten.

Servicen er ren og klar til at komme på bordet – det er nemt!

Opvask inkluderet ved leje af service

Når festen er forbi skylles porcelæn af og sættes tilbage i kasserne, glas og bestik lægges i kasserne som det er – så er der også ryddet op!

For at sikre renlighed og kvalitet af vores udlejninger vasker vi altid al service op efter returnering. Produkterne vaskes i en hygiejnegodkendt opvaskemaskine på min 90 grader.

Levering eller selvhent

Servicen kan leveres eller i har mulighed for selv at afhente hos os på valgfrit tidspunkt! Ingen åbningstider – ingen lukketider. Servicen stilles frem i aflåst lokale og du modtager ved bestilling en kode til afhentning.

For at gøre det nemt har du også mulighed for at bestille service pakker sammensat efter vores erfaring for kundens behov – du kan se de forskellige pakker her: (og bestille dem i vores webshop længere nede)

DOWNLOAD PAKKEOVERSIGT