Udlejning af lys og varme

Lys

ABC Teltudlejning udlejer LYSKÆDER til belysning af teltene. Kæderne fås med klare pærer i længderne 10 eller 20 m. Kæderne får også med kulørte pærer 25 m. Lyskæderne er nemme at sætte op i teltets stativ.

Vi udlejer også vores utolig flotte nye LYSEKRONER med 11 pærer, med blødt lys. Monteres i teltets stativ og giver teltet det fineste eksklusive look. Kan anvendes med eller uden innerline (“stof-loft”). Kan også monteres i eksisterende lokale efter aftale.

En mulighed er også det nye UP-LIGHT som giver en utrolig flot effekt i teltet eller festlokalet – og sætter den helt rette stemning. Kan også anvendes i kombination med lysekronerne. Up light kan fås i et utal af farver som du selv vælger og indstiller nemt og hurtigt (skal ikke besluttes på forhånd – alle farver er indbygget). Up light er desuden en god mulighed at bruge udenfor – lad den stå på jorden og lyse op i en trækrone – en enkelt eller 2 sætter gæsterne i den rette stemning allerede inden du går ind i festlokalet. Up light fylder ikke meget, og er nem at håndtere.

Varme

Det er ikke rart at fryse – derfor udlejer ABC Teltudlejning dieselvarmekanoner til opvarmning af telte. De er super effektive og nemme at håndtere. De er placeret uden for teltet og via (en eller flere) flex-slanger ledes varmen ind i teltet. Støj reduceres væsentligt idet fyret er placeret uden for teltet, og varmen reguleres via rumføler i teltet som i selv indstiller til ønsket temperatur, og herefter tænder/slukker fyret selv efter behov.

Mulighed for opvarmning anbefales uden for de lune sommermåneder, samt hvis festen påberegnes at trække ud på aftenen.

Vi udlejer også varmekanoner og gasovne. Kanonerne kører på gas, men har også brug for 230 v tilslutning. De er særdeles effektive, og en kanon per telt som regel nok.