Bryllup i telt

Særlige fester kræver særlige rammer - hos ABC Teltudlejning kan vi levere det ekstraordinære til din fest! Et telt er ikke bare et telt, og en telt-fest er ikke bare en telt-fest. Hos os har vi utallige muligheder for at lave et setup præcis som du har ønsket dig, med det eneste formål at skabe de perfekte rammer og forventninger for dine gæster, så stemningen er sat til en uforglemmelig fest! Teltet kan monteres med gennemsigtig tag, lyshimmel, stjernehimmel, hvid innerline, panoramasider, glasdøre og meget mere. Se videre neden for!

Se alle vores produkter

Hvorfor holde bryllup i et telt?

Holder i jeres bryllupsfest i telt giver det jer en unik mulighed for at skabe jeres helt personlige fest. Måske kan i være i egen have? Hos forældre? Eller i sommerhuset? I har også mulighed for at leje en spejderhytte til overnatning, og holde festen i telt ved siden af.

Jeres valg hjælper til hyggen og det personlige præg, frem for eks. et upersonligt forsamlingshus. I har frit valgt mht opdækning og pynt, ingen begrænsede valgmuligheder eller dyre tilvalg. Teltet er jeres rum og i kan pynte som i vil
  – simpelt, enkelt og stilrent, vildt og naturligt eller med en fest af farver. Det er helt op til jer.  

Bestiller i jeres bryllupstelt hos os stiller vi op i god tid så alt kan være på plads til den store dag.

“Simpelt, enkelt og stilrent, vildt og naturligt eller med en fest af farver. Det er helt op til jer”

SHOWROOM

Overvejer i at holde jeres bryllup i telt vil vi gerne invitere jer på besøg i vores showroom, hvor i kan se og mærke på vores produkter. Vores udstillingsborde er jeres legeplads og i er velkomne til at rykke rundt på det hele, så i får tilpasset præcis jeres opsætning. Tag så mange billeder som i har lyst til, så i husker det hele, selvom der er længe til. Samtidig kan i få en snak med Gitte, der kan guide jer gennem overvejelsesprocessen, gøre det overskueligt for jer og give jer roen tilbage i maven.

Telt med panoramatag og panoramasider, pyntet om med vores flotte lyskæder

Bryllupsteltet

Der er mange muligheder for telte og sammensætning af telte og mange muligheder for at give teltet det udtryk i ønsker.

F.eks. kan panoramavinduer, gennemsigtigt tag, fast glasdør eller innerline ( stof i loftet) give jer lige præcis det udtryk i ønsker.

Vores flotte lysekroner kan være med til at skrue helt op for det eksklusive look.

Reception

Ønsker i reception før festen kan dette også lade sig gøre! En populær og velfungerende løsning er at dele teltet op – så man først går ind i selve festteltet når middagen begynder. Indtil da kan der være lukket, og der er således stadig ”wow-faktor” når dørende slåes op.

En tegning af dette setup kan du se i vores galleri. Receptionsdelen kan møbleres med ståborde, høje cafestole, loungemøbler, borde/bænkesæt osv. Gulvtæppe er også en mulighed for at give stemningen af rigtig hygge!

Det uoverskuelige bliver overskueligt

hvis i booker os som leverandør

Hvor meget vi skal lave og hvor meget i selv vil gøre, afhænger af jeres ønsker og budget. Som minimum opstiller vi bryllupsteltet og leverer borde, stole og andet direkte i teltet.  Dette bliver Oftest leveret på mindre vogne med hjul, så i nemt at flytte rundt og dække op. Efter festen afhenter vi interiør og piller teltet ned igen. Opvasken tager vi også altid!

Derudover er der mulighed for at få hjælp til borddækning og dekoration af bryllupsteltet – eller vi klarer det grove med opsætning af borde og stole – dækning af bordene klarer i selv.

Lys og varme.

Lys og varme spiller en kæmpe rolle i teltet. Man skal kunne se, samtidig med at det skal være hyggeligt – og senere på aftenen festligt!
Der skal være mulighed for – hurtigt og nemt – at ændre belysningen, for at sætte den rette stemning aftenen igennem.

Mht varme er der ikke så mange dikkedarer. Det skal bare køre.
– og det gør vores oliefyr med en eller flere indblæsninger alt efter teltstørrelse! Oliefyret står uden for teltet, så væk er larmen og det grimme, og ind kommer kun den lune luft der blæses direkte ind i teltet, hvor der er opsat temperaturføler så fyret automatisk slukker og tænder efter temperaturen i teltet.