Udlejning af borde og stole

Hos ABC Teltudlejning kan vi også klare udlejning af borde og stole – enten for sig selv eller i kombination med teltudlejning

Udlejning til store arrangementer

Vi har et stort lager af borde og stole og du kan derfor leje til både store og små arrangementer. Du kan leje både rektangulære og runde samt, samt stole med eller uden polster. Borde og stole kan bruges i telte med eller uden gulv, samt i egne lokaler. Både stuen, garagen, festsalen eller lagerhallen. Der er specielle regler ved opstilling af borde og stole til over 150 personer – dem vejleder vi gerne om.

Udlejning af stole – underlaget.

Underlaget er med til at bestemme hvilken type stole der er bedst egnede. Ved fast underlag er alle stole mulige, men man sidder selvfølgelig bedst på en polstret stabelstol. I forbindelse med teltudlejning anbefaler vi leje af gulv, der giver et godt underlag for borde og stole.

Ved brug på græs eller grus anbefales enten borde/bænkesæt eller cafestole. Stolene fødder har en større flade der sikrer at de ikke synker ned i græsset.

Udlejning af borde

Vi har både træborde og plastborde. Der er ikke den store forskel, fraset at træbordet er tungere. Alle borde er nemme at håndtere, står stabilt når de er sat op, og kan nemt klappes sammen efter brug for let sammenpakning.

Vi anbefaler dug til bordene, da vi ikke kan garantere for ridser på bordpladen. Ved hver bordtype er angivet en egnet dug.

Bordudlejning – størrelser.

Vi har borde i flere størrelser, for at tilpasse os alle arrangementer og indretninger. Det mest brugte bord er 180 cm lang, hvor der kan sidde 3 personer på hver side. Disse borde kan kombineres med andre længder for at tilpasse perfekt til bordplanen.

Generelt skal man beregne 60 cm bordkant per person. Helt ned til 50 cm kan gå an – men så sidder man tæt.

Desuden er det muligt at leje borde med ekstra bredde, samt buffetborde der kan hæves. Det giver en rigtig god betjeningshøjde til buffet og gavebord.

Vores træborde (ikke borde/bænkesæt) må ikke bruges udendørs