Udlejning af scene og lyd

Moderne musik med det klassiske look, det er hvad der kan tilbydes med den digitale jukebox fra sirjuke.dk.

Jukeboxen vi udlejer har mere end 6500 numre og opdateres med musik ca. 1 gang om måneden. Med så mange numre er der musik for enhver smag, til enhver fest, og til alle generationer. Musikken spænder fra moderne musik til klassiske dansehits. Desuden indeholder boksen klassiske sange indspillet instrumentalt, som man således kan bruge hvis der skal synges lejlighedssange. Brudevalsen findes på alle jukeboxe, i flere versioner.

Der kan via http://www.sirjuke.dk/music.aspx laves en playliste før festen, som boksen så vil vælge fra. Det er også den gæsterne kan vælge fra. Alt musik er fortsat på boksen, så det kan laves om i løbet af aftenen. OBS hvis du ønsker dette skal playlisten ligge klar senest 14 dage før levering og det er vigtigt at vi får besked når den er lavet, samt hvilken email adresse den er tilknyttet.

Levering og opstilling er inkluderet i prisen indenfor ca. 30 km fra Bjerringbro. Er der længere så forhør om pris.

Når boxen er opstillet og installeret må den ikke flyttes af kunden. Jukeboxen kan ikke transporteres på trapper, kontakt os hvis det er aktuelt, så ser vi om det kan løses.

Jukeboxen leveres med 2 eksterne højtalere for bedre lyd.

Lydtilbehør:

Vi tilbyder også udlejning af Lydudstyr/lysudstyr. For eksempel kan højtalere og forstærkere kobles til din egen bærbar.

Hvis du har specifikke spørgsmål om et bestemt nummer eller tekniske spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.