Det fortæller vores kunder om os

Andelskassen arbejdede sammen med ABC Teltudlejning ApS i forbindelse med bankens aktionærmøde i Viborg i 2018. Det var et stort arrangement med omkring 800 mennesker, hvor mange ting skulle gå op i en højere enhed, og vi havde derfor trygt lagt alt vedrørende borde, stole, service, opdækning mv. i hænderne af ABC Teltudlejning. Det har vi ikke et øjeblik fortrudt, da samarbejdet hele vejen igennem har været præget af en god dialog, og ABC Teltudlejning er en yderst professionel samarbejdspartner, som har styr på tingene, leverer til tiden og tænker hele arrangementet igennem fra A til Z. Jeg vil ikke tøve med at arbejde sammen med ABC Teltudlejning en anden gang, hvis Andelskassen skal lave et tilsvarende arrangement.
Anne Dorte Lemvig
Danske Andelskassers Bank A/S
Kære ABC Teltudlejning - SÅ skal der lyder en stor TAK for en fantastisk GOD service fra start til slut . Vi havde ingen erfaring med at leje telt, men den klarede i og guidede os rundt så vi på intet tidpunkt følte at noget var glemt eller misforstået . Vi & vores dejlige festglade gæster havde et brag af en studenterfest & vores datter som blev student gik glad i seng. Teltet var rent & pænt , de super seje mænd der satte teltet op & ned havde trods travlhed & varme ️ overskud til at høre om vores fest. Endnu engang TAK - vi ses igen om 2 år endnu en student - og vi ved at nogle af gæsterne helt sikkert vil kontakte jer God sommer ️ ️
Susanne Mehlsen
ABC Teltudlejning leverer god kvalitet, holder hvad de lover og er lette at samarbejde med.
Marianne Løth Pedersen
Nordea Fonden
Tak – faktura er modtaget og sendt videre til regnskabsafdelingen, som hurtigst muligt vil behandle den. Tak for jeres hjælp og velvilje. Jeg vil helt klar anbefale jer til andre.
Gitte
AI2bolig
Hej ABC Tusind tak for altid hurtigt svar - det er virkelig god kundeservic
Maiken
Jeg havde den store fornøjelse at samarbejde med ABC Teltudlejning i forb. med min 40-års fødselsdagsfest. Samarbejdet var een lang fornøjelse fra første kontaktpunkt med Gitte til planlægning af inventar til festen til levering og afhentning af sagerne igen. Desuden ydede teamet os den service at komme ud med akut-øl under festen, da det viste sig, at mine gæster var mere tørstige end forventet. Flot service! ABC Teltudlejning er helt klart mit valg fremadrettet, når der skal holdes fester.
Tine Arhøj

Vi er her for dig

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os endelig. Vi er guider dig til den perfekte fest

Gitte Mølgård

ADMINISTRATION, LOGISTIK OG SERVICEUDLEJNING

Søren Mølgård

SALG OG MONTAGE