Udlejning af gulve

Skal din fest afholdes i et telt i haven, på et blødt underlag eller et sted hvor der bare ønskes et andet underlag, så står vi for udlejning af gulve til alle slags begivenheder.

Udlejning af trægulv eller plastgulv/plasticgulv

Hos ABC Teltudlejning udlejer vi både gulve i plast og træ. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole.

Plastgulvet er let at håndtere, transportere samt lægge. Gulvet klikker sammen når det er lagt, for at gøre det stabilt. Gulvet er gråt med struktur.

Trægulvet er store plader a 1×3 m, som lægges forbandt for at gøre det stabilt. Man skal være 2 personer til at ligge dette gulv. Gulvet er rigtig godt at danse på.

Begge gulve giver et stabilt underlag for borde og stole.

Gulv følger terræn.

Er vores græsplæne for skæv? Kan gulvet ligges i vores lade? Min græsplæne bølger..?

Overordnet kan man sige at vores gulv følger terræn, så hvis græsplænen bølger eller hælder gør gulvet det også. Det er dog vores erfaring at underlaget generelt kan hælde mere end folk regner med, uden at det bliver en udfordring. Begge typer gulv, kan ligge på alle underlag. Hvis gulvet skal ligge på græs skal der plast/pressenning mellem gulv og græs. Ved teltudlejning med gulv har vi dette plast med. Lejer i gulvet til selvhent skal i selv skaffe dette plast.

Små knolde/muldvarpeskud i græsplænen kan være en udfordring for gulvet, små huller har derimod ingen betydning. Ved ujævnt underlag anbefaler vi trægulvet, der vil ligge mere stabilt pga. pladernes størrelse. Det er desuden muligt at klodse gulvet op i eks. en lavning. Dette er ikke med i lejeprisen og skal altid aftales på forhånd så vi har de rette materialer med, samt afsat tid til opgaven.

Bedre indeklima

Specielt ved anvendelse på græs/jord har gulvet en stor betydning for indeklimaet i teltet, da det spærrer for fugten fra jorden, og derved giver et mere tørt klima i teltet, og mindre kondens.

Det kan være nødvendigt at vaske gulvet over efter nedlægningen, da man ikke kan undgå at gå på gulvet under nedlægningen. Gulvet skal rengøres efter brug.