Historien om ABC Teltudlejning

ABC Teltudlejning startede i 1982 med Rasmus Mølgård og hans gode ven Karl Højgaard fra Viborg, ved roret.

De første telte blev syet på en kraftig symaskine hjemme i haven og stativerne svejst sammen hos den lokale smed. Design og konstruktion var hjemmelavet, ligesom teltet blev leveret i Rasmus´ Volvo 244. Sortimentet bestod af enkelte telte og gulv.

I 1995 valgte Rasmus og Karl at dele firmaet i to, hvor Karl valgte at sælge sin del videre.

Rasmus drev sit firma som et mindre hobbyfirma indtil 2012, hvor søn Søren og svigerdatter Gitte opkøbte navn og lager og startede opbygningen af den professionelle virksomhed ABC Teltudlejning er i dag.

Siden opkøbet er alle telte skiftet ud til moderne – hvide – modultelte. Rød og gul stribede telte er nemlig ikke længere moderne 🙂 

Firmaet er vokset en hel del og er ikke længere et lille hobbyfirma. Vi beskæftiger nu ca. 5 fastansatte samt ekstra medhjælpere i sommersæsonen, men det er stadig Gitte og Søren der besvarer alle telefoner og mails – lyn hurtigt 🙂 Derved opretholder vi vores gode service, for hos os kender og husker vi kundernes fest og ønsker, hvilket gør os i stand til at tilbyde den perfekte skræddersyede løsning til den enkelte kunde. Desuden gør den korte kommunikationsvej os meget fleksible og samarbejdsparate.   

Sortimentet indeholder alt til festen, så kunderne kun skal gå ét sted hen, så er der noget du mangler, men ikke kan se her på siden så ring eller skriv endelig til os.

Vi er her for dig

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os endelig. Vi er dine garanter for den perfekte fest

Gitte Mølgård

ADMINISTRATION, LOGISTIK OG SERVICEUDLEJNING

Søren Mølgård

SALG OG MONTAGE