Jukeboks

kr. 2.200,00

Jukeboxen vi udlejer har mere end 6500 numre og opdateres med musik ca. 1 gang om måneden. Med så mange numre er der musik for enhver smag, til enhver fest, og til alle generationer. Musikken spænder fra moderne musik til klassiske dansehits. Desuden indeholder boksen klassiske sange indspillet instrumentalt, som man således kan bruge hvis der skal synges lejlighedssange. Brudevalsen findes på alle jukeboxe, i flere versioner.

Der kan via http://www.sirjuke.dk/music.aspx laves en playliste før festen, som boksen så vil vælge fra. Det er også den gæsterne kan vælge fra. Alt musik er fortsat på boksen, så det kan laves om i løbet af aftenen. OBS hvis du ønsker dette skal playlisten ligge klar senest 14 dage før levering og det er vigtigt at vi får besked når den er lavet, samt hvilken email adresse den er tilknyttet.

Når jukeboxen er opstillet og installeret må den ikke flyttes af kunden. Jukeboxen kan ikke selvhentes men skal leveres. Jukeboxen kan ikke transporteres på trapper, kontakt os hvis det er aktuelt, så ser vi om det kan løses.

Jukeboxen leveres med 2 eksterne højtalere for bedre lyd.

ABC Teltudlejning ApS logo | Teltudlejning og udlejning af alt til festen

Har du brug for hjælp?

Ring til os eller skriv en e-mail, hvis der er noget du er i tvivl om