Rustik og naturligt

Ønsker du at invitere naturen med som gæst har vi alt du har brug for. Et naturligt look på hele festen behøver ikke være kedeligt og gråt, men kan sagtens gøres afslappet og samtidig lægge op til et brag af en fest!

“Simpelt, enkelt og stilrent, vildt og naturligt eller med en fest af farver. Det er helt op til jer”

Plankeborde

Vores plankeborde giver et smukt rustikt og hyggeligt udtryk. De kan bruges uden dug og passer med alle vores stole – og også bænke. 
Bordene er 220 cm – der kan sidde 3-4 personer på hver ide afhængig af hvor god plads man gerne vil have. De kan naturligvis klappes sammen for nem transport. 
 

Hørservietter

Bløde hørservietter hjælper til det naturlige, bløde og afslappede look. Lækre at tørre sig med og naturligvis inl vask efter brug. 

Birkestammer

Birkestammer med lyskæder kan bruges så gæsterne kan finde vej i mørket, så gæsterne blive ledt det rigtige sted hen, så gæsterne kan finde toiletvognen, eller give den helt rigtige stemning til et lille loungeområde. Kun fantasien sætter grænser! 

Det uoverskuelige bliver overskueligt

hvis i booker os som leverandør

Hvor meget vi skal lave og hvor meget i selv vil gøre, afhænger af jeres ønsker og budget. Som minimum opstiller vi bryllupsteltet og leverer borde, stole og andet direkte i teltet.  Dette bliver Oftest leveret på mindre vogne med hjul, så i nemt at flytte rundt og dække op. Efter festen afhenter vi interiør og piller teltet ned igen. Opvasken tager vi også altid!

Derudover er der mulighed for at få hjælp til borddækning og dekoration af bryllupsteltet – eller vi klarer det grove med opsætning af borde og stole – dækning af bordene klarer i selv.