Reception

Skal du holde reception kan vi hjælpe dig med det helt rigtige grej!
Dette hvad enten du selv har lokalerne eller vi skal komme med et telt.
I 2024 får vi flere flotte pagoder (telt med spids tag) som er flotte til reception. De er hver 5×5 m – og kan sagtens bygges sammen med flere pagoder eller andre telte hvis du har brug for meget plads.
Det kan også være hvis du ønsker et sted til reception/velkomst og et andet sted til selve festen.

Cafeborde og barstole

Skal det være lidt uformelt, og hvor stående og siddende gæster stadig er i øjenhøjde med hinanden kan cafeborde og barstole være en mulighed. De giver et godt flow i lokalet da det er naturligt for folk at bevæge sig rundt. Vores cafeborde fås både med klassisk hængende damaskduge eller med vores strechduge der giver et stramt og stilrent look – og desuden sidder rigtig godt i evt. vind. de får i sort eller hvid.

“En reception er en korterevarende sammenkomst hvor noget fejres eller nogen tages imod”

Loungemøbler

Vi har borde/bænkesæt som snildt kan bruges til reception – enten rå som de er eller med hvis du og evt sort strech over bænken – så minder det faktisk slet ikke om et “festvalsæt” – men som et sted man kan hygge sig og som er fleksibelt og altid har plads til én mere. 

Lange-pallemøbler

De er på vej – og i kan godt glæde jer.

 

Loungeområde

Fora lle vores telte gælder det at det er muligt at bygge taget længere ud end selve teltet – som på dette billede. Det giver et helt unikt område og velkomstområde for festen – og desuden et lækkert overdækket område at “hænge ud på ” senere. 

Reception erhverv

Skal du holde reception i din virksomhed hjælper vi dig også gerne! Vi kan stå for indretning, opsætning, borddækning, oppyntning. Vi kommer gerne med gode ideer der gør din fest personlig – som f.eks denne speciallavede kæmpe dække serviet. 

Det uoverskuelige bliver overskueligt

hvis i booker os som leverandør

Hvor meget vi skal lave og hvor meget i selv vil gøre, afhænger af jeres ønsker og budget. Som minimum opstiller vi bryllupsteltet og leverer borde, stole og andet direkte i teltet.  Dette bliver Oftest leveret på mindre vogne med hjul, så i nemt at flytte rundt og dække op. Efter festen afhenter vi interiør og piller teltet ned igen. Opvasken tager vi også altid!

Derudover er der mulighed for at få hjælp til borddækning og dekoration af bryllupsteltet – eller vi klarer det grove med opsætning af borde og stole – dækning af bordene klarer i selv.