Innerline

Innerline er det stof i loftet -eller stofhimmel – som i måske søger.
Vi har innerline både i hvid og som stjernehimmel – og de kan kombineres!

Innerline i teltet forandrer teltet fra et telt til en vaskeægte gildesal. Ønsker du at bevæge dig væk fra begrebet om en “klassisk teltfest” er det denne vej du skal gå!

Hvorfor innerline? 

Fordi det løfter udtrykket i teltet til helt nye højder. Det er så smukt, og byder gæsterne velkommen på smukkeste vis. 

Innerline giver desuden en helt fantastisk akustik i teltet. 

Den hvide innerline kan kombineres med lysekroner i loftet eller lyskæder langs kanten. Desuden kan det kombineres med det smukke up light der står på gulvet og lyser op i stofhimlen – i den farve du ønsker, og som nemt kan ændres i løbet af aftenen. 

 

“Stilrent, smukt og ganske simpelt værdigt til livest store fester”

Stjernehimmel

Leder du efter den helt rette stemning, så i kan give den max gas på dansegulvet? Så er stjernehimmel det helt rigtige valg. Innerline er lavet i tyk molton og derfor helt perfekt i forhold til lyd. Samtidig er der i innerlinen indsyet små changerende dioder der laver den helt perfekte nattehimmel at danse under. 
Denne stjernehimmel kan sagtens kombineres med hvis innerline eller vores lyshimmel. 
 

Kombinationerne

Stjernehimmel/lyshimmel

Hvid innerline/stjernehimmel

Lyshimmel/hvid innerline

Det hele kan kombineres og give jeres helt unikke udtryk i teltet. 

Det uoverskuelige bliver overskueligt

hvis i booker os som leverandør

Hvor meget vi skal lave og hvor meget i selv vil gøre, afhænger af jeres ønsker og budget. Som minimum opstiller vi bryllupsteltet og leverer borde, stole og andet direkte i teltet.  Dette bliver Oftest leveret på mindre vogne med hjul, så i nemt at flytte rundt og dække op. Efter festen afhenter vi interiør og piller teltet ned igen. Opvasken tager vi også altid!

Derudover er der mulighed for at få hjælp til borddækning og dekoration af bryllupsteltet – eller vi klarer det grove med opsætning af borde og stole – dækning af bordene klarer i selv.

Lys og varme.

Lys og varme spiller en kæmpe rolle i teltet. Man skal kunne se, samtidig med at det skal være hyggeligt – og senere på aftenen festligt!
Der skal være mulighed for – hurtigt og nemt – at ændre belysningen, for at sætte den rette stemning aftenen igennem.

Mht varme er der ikke så mange dikkedarer. Det skal bare køre.
– og det gør vores oliefyr med en eller flere indblæsninger alt efter teltstørrelse! Oliefyret står uden for teltet, så væk er larmen og det grimme, og ind kommer kun den lune luft der blæses direkte ind i teltet, hvor der er opsat temperaturføler så fyret automatisk slukker og tænder efter temperaturen i teltet.